Planet Exotica

Sneak-a-peek: Planet Exotica tarjoaa nimensä mukaisesti interplanetaarista eksotiikkaa hyvin omintakeisesti. Kyseessä on kolikkopeli, jonka bonusmoodissa rintavilta avaruusebeibeiltä voi riisua vaatteita. Pelin taustalla on rahapelienkin valmistuksesta tuttu Microgaming, joka alan pioneeri ja jättiläinen. Heillä on selvästi rohkeutta kokeilla myös omaperäisiä aiheita! Mikäli haluat tutustua netin kuumimpaan kolikkopeliin, heitä arkiaskareet syrjään ja lue eteenpäin.

Tervetuloa pelaamaan avaruuden kuumimmalle strippiklubille

Tämä kolikkopeli saa varmasti sydämesi pumppaamaan lujempaa, eikä pelkästään suurien voittojen ansiosta, vaan kuuman teemansa vuoksi. Tämän slotin aihe on avaruuden strippiklubi, jossa sinulle esiintyy viisi erilaista alien-tanssijaa, riisuen vaatteitaan voittojesi tahdissa.

Sci-fi fanaatikko voi tunnistaa, että hahmojen inspiraatioon on vaikuttanut elokuvat kuten Avatar ja Tähtien sota. Peli on täydellistä viihdettä – ilmaiskierroksia, kaksi erilaista bonuspeliä ja suorastaan yliampuva 100 000 000 kolikon maksimaalinen mahdollinen voitto!

Pelin grafiikat ovat ehdottomasti sen parasta antia, neonvärit, animaatiot ja tarkka piirrostyyli saa sinut nopeasti ajattelemaan, että olet tällä härskillä avaruusasemalla. Älä huolestu, pin-up tyylisellä piirrografiikallaan peli ei onneksi mene yli laidan, vaan Planet Exotica on tehty hyvällä maulla villistä ideastaan huolimatta.

Pelin ominaisuuksia

Kun pääset stripklubille sisään, löydät eksoottisten tanssijattarien lisäksi valikoiman muita humanoideja, kuten ovimiehen, baarimikon ja alien-drinkkejä – jotka luovat peliin pohjan. Näiden symbolien avulla voit saada huikeita voittoja scatterien, wildien, ilmaiskierrosten ja kerrointen ansiosta.

Pelaamistasi viihdyttävät pelin ihastuttavat naiset – tutustut Tandyyn, Medunaan, Sookiin, Lumeenaan ja Asherahiin, jotka palkitsevat sinut erityisellä tavalla, kun pelaat. Tulet huomaamaan, että Tandy on heistä kaikkein anteliain! Pelissä on 15 voittolinjaa ja 37 erilaista voittoyhdistelmää.

Planet Exotica-logo toimii pelin wildina ja sen avulla rakennat useampia voittorivejä, mutta pidä silmällä myös huuli-symbolia. Sen avulla saat Select-a-Smooch bonuksen käyntiin. Tässä pelissä sinun pitää valita oikeat huulet, jotta saat palkintoja jopa 10 uudelleenaktivoituvaa ilmaiskierrosta ja kaikki kahden kertoimella. Lisäksi, jos onnistut saamaan viidennelle kiekolle pinkin tai vihreän huulikiillon, voittosi kertoimet nousevat edelleen tai saat lisää kierroksia.

Syy miksi tätä peliä kannattaa pelata

Planet Exotican toinen bonuspeli aktivoituu, kun Sneak-a-Peek logo ilmestyy ensimmäiselle kiekolle samanaikaisesti kun vitoskiekolle pysähtyy samaan kohtaan yksi klubin tanssijoista. Tällöin pääset erikoistilaan, jossa voit valita vaatteiden yhdistelmiä, jonka avulla tanssija alkaa strippaamaan. Varo ovimiehen symboleja, koska ne pilaavat huvin! Kokeile peliä ja huomaat miten kolikkopelistä voi saada upeata viihdettä erittäin hehkeiden neitosten avulla, jotka tanssivat tahtipuikkosi tahdissa.

Kuten muutkin Microgamingin tuottamat slotit, tässäkin erikoisuudessa on laaja valikoima panostus vaihtoehtoja. Voit aloittaa sentistä ja isoin panos on vain 2,25 euroa, joten peli on hyvin kohtuuhintainen. Etenkin siksi, että pelin isoin yksittäinen jackpot on 100 000 kolikkoa. Jos haluat päästä pelaamaan tätä eksoottista peliä, tutustu Planet Exoticaan sellaisen netticasinon kautta, joka tarjoaa Microgamingin pelejä.

Jos makuusi sopii sekä avaruusteema, niukasti pukeutuneet avaruusnaiset ja kolikkopelaaminen, ei viihdettä tarvi etsiä kauempaa. Sneak-a-peek: Planet Exotica on kolikkopelien kuninkuusluokassa kun tarkastelemme sitä viihdearvoltaan, voitoiltaan ja totetukseltaan. Toimituksemme antaa tälle pelille arvosanaksi 8.5/10 ja avaruuspapukaijamerkin.

Jos tavalliset slotit kyllästyttää, suosittelemme, että tutustut tähän kolikkopeliin, joka laittaa pelisäännöt uusiksi ja parhaillaan tuottaa sinulle vielä mukava jättipotin. Tutustu myös muihin erikoisiin peleihin:

Menu